h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

ABC MEDIA

KLANTCASE

Wie is 'ABC Media'?

Advertising, Branding, Creation – de drie disciplines van ABC Media. Door een professioneel advies te bieden ondersteunt ABC Media bij elke advertentiecampagne. Hierbij wordt gekeken welke strategie het beste past bij de geformuleerde bedrijfsdoelstellingen, waarbij deze strategie zorgvuldig wordt afgestemd op het budget. Voor ABC Media is het van belang een waar begrip te worden in Eindhoven en omgeving, waar Digital Agency JaxX een handje bij helpt.

SOCIAL MEDIA

Social Media Marketing

Oók voor een bedrijf dat voornamelijk offline opereert, zoals ABC Media, is online zichtbaar zijn van cruciaal belang. Door Social Media strategisch in te zetten draagt Digital Agency JaxX bij aan een groei van de naamsbekendheid van ABC Media. Hierbij wordt gefocust op merkbeleving, sfeer en het gezicht achter ABC Media.

E-mail Marketing

EMAIL MARKETING

Oude klanten bereiken en warmhouden zijn belangrijke aspecten voor ABC Media. Middels E-mail Marketing zorgt Digital Agency JaxX ervoor dat eerdere klanten herinnerd worden aan de diensten van ABC Media, waarbij zij tevens in aanraking komen met het gevoel dat ABC Media uit wil stralen. Zo wordt de omnichannel-strategie compleet gemaakt, waarbij ABC Media zich op diverse kanalen op consistente wijze uit richting haar doelgroep.

Foto- en Videografie

Foto- en Videografie

Aangezien ABC Media nog niet beschikte over professionele fotografie, is Digital Agency JaxX gestart met het vastleggen van de sfeer die ABC Media uit wil dragen. Hierbij is gefocust op een professioneel beeld van de organisatie, waarbij zowel de eigenaar als de diensten van ABC Media op de gevoelige plaat zijn vastgelegd. Op deze manier wordt op elk kanaal van ABC Media op strategische wijze een consistent beeld weergeven van de organisatie.

SEM

SEM Optimalisatie

Naast het aanbieden van offline advertentieruimte beschikt ABC Media tevens over een goedgevulde webshop. Door middel van uitgebreid zoekwoordenonderzoek en het plaatsen van de juiste content zorgt Digital Agency JaxX ervoor dat ABC Media ook online goed te vinden is.

Ben Jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen?

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere