h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

A&A Advies & Assurantie

KLANTCASE

Wie is 'A&A Advies & Assurantie'?

A&A Assurantie en Advies BV is de verzekeringsmaatschappij. Hier kan je terecht voor alle vragen omtrent verzekeringen en advies. Zij zijn al jaren actief in dit vak en hebben dus brede kennis. Door A&A Adviesgroep te ondersteunen op bepaalde vlakken zorgt Digital Agency JaxX voor een online succes.

WEB Development

Web Development

Bij het advies geven en het afsluiten van verzekeringen, hoort natuurlijk een stijlvolle en gebruiksvriendelijke website. Digital Agency JaxX heeft het ontwikkelen van de website van A&A Adviesgroep dan ook uit handen genomen, waarbij een prachtige website tot stand is gekomen. Hierbij zijn functionaliteiten, zoals een inboedelwaardemeter en upload je schadeformulier, geïntegreerd die de website van A&A Adviesgroep een unieke twist geven.

Branding & Design

Branding & Design

Een duidelijke en herkenbare branding is van groot belang om klanten aan je te binden. Daarom hebben wij voor A&A Adviesgroep een mooi herkenbaar logo ontwikkelt. Doordat wij het logo en de website designen zorgen wij ervoor dat alles in dezelfde stijl gebeurt. Zo bouw je een sterk merk.

Foto- en Videografie

Foto- en Videografie

Bij een website hoort een beeldbank. Wij hebben voor A&A Adviesgroep gebruikgemaakt van stock images die bij de look en feel van het bedrijf passen. We hebben een selectie gemaakt van mooie afbeeldingen waar je een vakantiegevoel van krijgt en deze hebben wij op de website geplaatst.

SEM

SEM Optimalisatie

Om ervoor te zorgen dat er veel verkeer op de website komt hebben wij de website seo geoptimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat er veel organisch verkeer op de website komt, en bouw je dus naamsbekendheid op. Doordat er veel interessante content op de website staat krijgt A&A Adviesgroep een hoge ranking in Google. Om dit te bereiken hebben wij veel content op de website gezet over verzekeringen en hypotheken. En delen wij interessant nieuws.

Ben Jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen?

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere